joi, 29 martie 2012

Audrey Hepburn

Am dorit sa stiu mai multe despre ea. M-a impresionat activitatea si principiile ei de viata. Sa fii in TOP-ul succesului (roluri, Oscar, cariera cinema, etc) si sa renunti la totul pentru FAMILIE...este dovada de verticalitate, moralitate si devotament neconditionat de mama. Respect!
Audrey spune:
“My goal was not to have huge luxuries. As a child, I wanted a house with a garden, which I have today. This is what I dreamed of. I’d never worry about age if I knew I could go on being loved and having the possibility to love… So it isn’t age or even death that one fears, as much as loneliness and the lack of affection.”

Breakfast at Tiffany's

Am vizionat pentru prima data filmul "Breakfast at Tiffany's" (1961). Demult doream sa-l privesc, cred ca mai mult pentru popularitatea lui... Un subiect simplu, fara intriga sau trairi profunde, doar ca totul ce intra in vizor trebuia sa fie frumos, estetic, glamour, brand. Cred ca este un film de publicitate cu actori foarte carismatici:
George Peppard (1928–1994)
si gingasa - Audrey Hepburn (1929–1993)


luni, 26 martie 2012

DiaRai Art



Coji de mar

si...iarasi nuante!
Ce ar putea fi mai banal - coji de mar!
Ati privit vreodata coji de mar taiate? Eu nu, pina mai ieri. Taiate subtiri, sunt aproape transparente, foarte nuantate, un colorit fascinanat: bej, roz pal, galben, rosu! 

...lucruri mici, efecte neasteptate!

vineri, 23 martie 2012

Patio

Abia astept sa-mi fac o gradina la balcon cu flori, plante si ierburi pentru salata!

Flori in nuantele zilei de azi

... am admirat azi niste GAROAFE splendide!
Garoafe de un roz pal, care erau intr-un buchet cu alte garoafe de un galben pastelat, dar care aveau rozul celorlalte pe marginile petalelor sale! Ai fi spus ca s-au impletit in aceleasi nuante, cu scopul de a fi admirate si a opri lumea in fata lor!
Au reusit!

...lucruri mici, ginduri bune!

...aici incep emotiile placute in zile senine de primavara!